15 Aralık 2018 Cumartesi

TLiraCoin İnceleme Ve Analız

           TLiraCoin Inceleme Ve Analiz
Geçtiğimiz günlerde yeni açılan sistemlerden birisi olan FreeLira bugün itibariyle yeni sistemi olan TLiraCoin faucet sistemini duyurdu. Yatırımsız kazanç yöntemleri olarak uzun yıllar sorunsuz hizmet verdiği bilinen faucet sistemlerin son durağı Türkiye.

           TLiraCoin yatırımsız kazanç için tıklayın

TLiraCoin Nedir? Nasıl Kazanırım?

TLiraCoin papara ödeme yöntemi ile para çekme imkanınız olan bir musluk sistemidir. Herhangi bir şekilde yatırım yapmadan kazanç elde edebileceğiniz bu platform 60 dakika arayla Türk Lirası bonusu almanıza olanak tanır. Toplamış olduğunuz bonus paralar 50₺ olduğunda çekim talimatı verebiliyorsunuz

Sıfır Risk İle Kazanç Yöntemi

Global piyasada genellikle kripto para kazandıran Faucet sistemler uzun yıllar sorunsuz bir şekilde hizmet veriyor. En güzel yanları ise kapanma ihitmallerinin çok düşük olması. Türk Lirası kazandıran musluk olarak piyasaya sürülen FreeLira Faucet sistemi tarafından piyasaya sürülen TLiraCoin sistemi uzun yıllar faaliyet gösterebilir. Hiçbir şekilde yatırım söz konusu olmadan kazanç elde edebileceğiniz bu platform referans gelirleri ile kazançlarınızı hızlandırıyor.

Şirketten Duyuru Geçildi

Malta merkezli yönetilen sistemin kurumsal sitesinden yapmış olduğu açıklamada kısa sürede beklenilen ilginin çok daha fazla olması ile birlikte yeni bir sistem açıldığı duyuruldu. Her iki sistemi kullanarak bonuslarınızı biriktirebilirsiniz. Böylelikle aşağı yukarı aynı tarihlerde her iki siteden de 50şer tl minimum biriktirip 2 misli kazanabilirsiniz.

TLiraCoin veya FreeLira Ödeme Yapar mı?

Verilen bilgilere göre Malta merkezli bilişim sektörüyle ilgilenen bir firma. Detaylı bilgi paylaşmayan şirket sadece gösterim yaptırdığı Adsense gelirleri ile hem kazanır, hem kazandırır. Herhangi bir şekilde ödeme sorunu yaşatacaklarını sanmıyoruz.

TLiraCoin Güvenilir mi?

Faucet sistemlerin hiçbir zararı yoktur. Aksine kazanç sağladığı bilinen bir gerçek. Şirketin her iki ürünü hakkında da güven konusunda endişeniz olmasın. TLiracoin güvenilir misorusuna sıfır risk diyebiliriz. Ayrıca sistem hiçbir şekilde kimlik bilgisi toplamıyor. Sadece papara numarası ile kayıt olunuyor. Kimlik avı dolandırıcılığı konusunda da içiniz rahat olsun. İsim, soyisim, telefon, e-mail, adres, TC kimlik no vb hiçbir bilgiyi siteyle paylaşmıyorsunuz
Bu Kadar Arkadaşlar Sadece Günde 2 3 Dakikanızı Alarak Güzel Paralar Kazanabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder